Tigerrejer på grillspyd

 
21-09-2011
Grill opskrifter

INGREDIENSER:

400 g. Tigerrejer pillet vægt
200 g. Løg
1 Peberfrugt
200 g. Champignon
200 g. Cherry tomater

Hvidløgsbrød:
2 Stk. Cibatabrød
Olie
Hvidløg
Oregano

FREMGANGSMÅDE:

Grillede rejer:
Rejerne pilles inden de sættes på spydene. Rengør herefter grøntsagerne og snit dem i lidt grove stykker. Fordel grøntsagerne jævnt mellem rejerne. Lad spydene starte på inddirekte varme i ca. 15 min. Lad dem herefter få direkte stegning i ca. 10 min.

Hvidløgsbrød:
Skær brødene over og smør dem med lidt olie og gnid hvidløg udover brødet. Drys lidt oregano over brødet og lad dem blive lækre sprøde på inddirekte varme.

Servering:
Server spydene med et stykke hvidløgsbrød til eller en let dressing.

Tips:

Du kan lade halerne side på rejerne, det ser lidt mere festligt ud. Hvis du ikke bruger Weber’s grillspyd men almindelige træspyd, så husk at lade træ spydene ligge i vand en ½ time inden brug, så maden ikke hænger fast i træet.





 
 
Find information om: portal forum tips guide Alt om grill
(Hovedkategori: Grill opskrifter)