Grøntsagsspyd på grill

 
21-09-2011
Grill opskrifter

INGREDIENSER:

1 stor squash
1 stor aubergine
250 g champignon
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
300 g naturris

Marinade:
2 spsk citronsaft
2 tsk engelsk sauce
1 fed presset hvidløg
4 spsk olivenolie
1 spsk soyasauce
1 håndfuld finthakkede krydderurter

FREMGANGSMÅDE:

Grøntsagerne skæres i grove stykker, som sættes på spyd.

Alle ingredienserne til marinaden blandes, og spydene lægges heri i mindst en time.

Derefter grilles eller steget de i ovnen, til de er blevet gyldne.

Risene koges efter anvisningen på pakken, og resten af marinaeden kan hældes over risene ved servering.

Et stykke grovbrød eller flutes passer fint til retten.





 
 
Find information om: grill portal Alt om guide tips forum
(Hovedkategori: Grill opskrifter)